Skelprom d.o.o. - Analizatori plinova Madur

Skelprom - Analizatori dimnih plinova firme Madur Electronics

GA-21plus

 

Analizator plinova GA-21plus je dizajniran posebno za servisere i tehničko osoblje zaposleno u mnogim granama industirje, a posebno na mjerenju emisija te prilagodbi rada kotlovnih postrojenja i ostale grijače opreme. vvvvvv

Analizator plinova GA-21plus je dizajniran posebno za servisere i tehničko osoblje zaposleno u mnogim granama industrije, a posebno na mjerenju emisija te prilagodbi rada kotlovnih postrojenja i ostale grijače opreme. Koristi se u elektranama, spalionicama otpada, rafinerijama nafte, kotlovskim postrojenjima, kontroli plinskih turbina, motora i peći. Primjenjiv je kod mjerenja učinkovitosti izgaranja, kontroli zagađenja, ispitivanju emisija, auditima okoliša itd.

Najprodavaniji Madur analizator dosad! Korisnicima je nezamjenjiv zbog svoje dugotrajnosti, točnosti i povoljne cijene. Bogata paleta dodatne opreme čini ga lako prilagodljivim individualnim potrebama.

Uređaj je moguće montirati sa maksimalno čak 9 senzora za plin, 7 elektrokemijskih i 2 NDIR infracrvena senzora. Osnovni uređaj je opremljen s 2 elektrokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje pet dodatnih senzora za plinove : NO, NO2, SO2, H2S, vodik H2, ili amonijak NH3. Također moguća je instalacija i dodatnih 2 infracrvena NDIR senzora za CO2 i/ili CxHy.

NOVO! Od sada je moguće osim infracrvenih senzora za CO2 i CxHy ugraditi IR senzore i za plinske komponente CO, dušik suboksid N2O, refrigerant R23 tj. floroform CHF3 i aceton C2H6CO! Također moguća je ugradnja fotoionizacijskog senzora za određivanje GVE hlapivih organskih spojeva (VOC). Više o svemu pročitajte u Novostima! 

Uređajem je moguće izračunavanje CO2, mjerenje čađnog broja po Bacharachu, mjerenje tlaka i potlaka, qA gubitaka, Eta efikasnosti,  λ Lambde i svih ostalih relevantnih parametara izgaranja.

Svi dijelovi analizatora izgaranja su i dizajnirani za dugi i nesmetan rad.

Koristeći opcijski ugrađen sušionik Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja, te jako precizno mjeriti NO2 i SO2.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama.  Proizveden s EN50379 na umu!  

Osnovni uređaj je opremljen s 2 elekrtokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje dva dodatna senzora: NO, SO2, NO2, H2S, H2, Cl2. Također moguća je instalacija i dodatnih 2 infracrvena NDIR senzora za CO2 i CxHy.

Uređajem je moguće izračunavanje CO2, mjerenje čađnog broja po Bacharachu, mjerenje tlaka i potlaka, qA gubitaka, Eta efikasnosti,  λ Lambde i svih ostalih relevantnih parametara izgaranja.

Svi dijelovi analizatora izgaranja su i dizajnirani za dugi i nesmetan rad.

Koristeći opcijski ugrađen Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama.  Proizveden s EN50379 na umu!

GA-21Bio plus

 

 

 

Analizator plina GA-21Bio plus je namijenjen prvenstveno za tehničko osoblje koje mjeri koncentracije plinova proizvedenih pri spaljivanju otpada, te pri mjerenju stakleničkih plinova pri izlasku u atmosferu generiranih tokom procesa izgaranja i emisije. To je sve sada moguće s jednim instrumentom zahvaljujući korištenju najsuvremenije tehnologije. Kao i svi ostali instrumenti  GA-21Bio plus je proizveden za dugi vijek rada.

Osnovni uređaj je opremljen s 2 elekrtokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje do 7 dodatnih senzora kao što je slučaj sa GA-21plus.

Koristeći opcijski ugrađen Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama. Proizveden s EN50379 na umu! 

GA-40Tplus

  

 

Analizator plina GA-40Tplus nastao je kao nadogradnja uređaja GA-40plus te može analizirati do 9 plinskih komponenti.  Osnovni instrument dolazi s 3 metra integriranim grijanim crijevom i ugrađenim Peltier sušionikom,  te sadrži 3 elektrokemijska senzora za izravno mjerenje O2, CO, NO uz opciju ugradnje do 4 elektrokemijska senzora između plinova NO, NO2, SO2, H2S, H2, Cl2, HCN te eventualna dva IR senzora za CO2 i CxHy (CH4). EN50379 standard uzet u razmatranje u izradi ovog analizatora plina.

Svi dijelovi analizator plina su dizajnirani za dugi i nesmetan rad.  6 analognih izlaza za napon / strujni signal i temperaturu,  plus 2 dodatna analogna izlaza daje instrumentu nečuvenu fleksibilnost. Zajedno uz uređajem dolazi i pouzdan softver za rad s računalom, čitanje i obradu rezultata.

 

GA-60

  

 

GA-60 analizator je standardno opremljen sa 5 senzora,  elektrokemijskim za O2, CO, NO, NO2 i SO2. S opcijom istalacije dodatnog šestog elektrokemijskog senzora za mjerenje jednog od plinova (H2S, H2, Cl2, HCN).

Također moguća je i ugradnja tri infracrvenog senzora, za dinitrogen-oksid (N2O), ugljični dioksida (CO2) i metan (CH4). Dakle analizator mjeri do čak 10 plinskih komponenti!

Modularna gradnja omogućuje da uređaj bude konstruiran prema gotovo svakom zahtjevu kupca. Instrument također ima razne analogne ulaze i izlaza, te omogućuje jednostavan prijenos podataka i izradu mjerne dokumentacije.  Kostruran u skladu s  EN50379.

 

PHOTON IR analizator

  

 

 

Photon je najnoviji prijenosni analizator plina firme Madur, koji koristi prvenstveno infracrvene NDIR senzore. Također može biti opremljen i elektrokemijskim senzorima za druge plinove.  Modularna građa ovog infracrvenog analizatora omogućava konfiguriraciju koja odgovara gotovo svakoj želji korisnika. Obzirom da je opremljen s niz ulaza i izlaza, jamči siguran prijenos i pohranu mjernih rezulata te dokumentacije. Može se  koristiti i za niz kontrolnih funkcija.

Konstruiran je na bazi učinkovitog PC/104 računala i opremljen je touch-screen VGA  zaslonom osjetljivim na dodir. Radi pod Windows CE 5.0 operativnim sustavom koji omogućava spajanje USB uređaja, tipkovnice, miša i printera.

Mjerenje koncentracije plinova:

Maksimalno njih 6 pomoću NDIR tehnologije: CO, CO2, CH4, NO, SO2, NO2, N2O. Molimo kontaktirati za informacije o drugim plinovima.

O2 koncentracije pomoću elektrokemijskog senzora

Mogućnost mjerenja O2 koncentracije po paramgnetic metodi.

Mogućnost mjerenja toksičnih plinova putem elektrokemijskih senzora:  H2S, H2... Molimo kontaktirati za informacije o drugim plinovima.

 

Referenta Lista

Rezervni dijelovi za servis

Nedavne fotografije

Download centar

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.