Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Skelprom d.o.o. - Analizatori plinova Madur

Skelprom - Analizatori dimnih plinova firme Madur Electronics

GA-21plus

 

Analizator plinova GA-21plus je dizajniran posebno za servisere i tehničko osoblje zaposleno u mnogim granama industirje, a posebno na mjerenju emisija te prilagodbi rada kotlovnih postrojenja i ostale grijače opreme. vvvvvv

Analizator plinova GA-21plus je dizajniran posebno za servisere i tehničko osoblje zaposleno u mnogim granama industrije, a posebno na mjerenju emisija te prilagodbi rada kotlovnih postrojenja i ostale grijače opreme. Koristi se u elektranama, spalionicama otpada, rafinerijama nafte, kotlovskim postrojenjima, kontroli plinskih turbina, motora i peći. Primjenjiv je kod mjerenja učinkovitosti izgaranja, kontroli zagađenja, ispitivanju emisija, auditima okoliša itd.

Najprodavaniji Madur analizator dosad! Korisnicima je nezamjenjiv zbog svoje dugotrajnosti, točnosti i povoljne cijene. Bogata paleta dodatne opreme čini ga lako prilagodljivim individualnim potrebama.

Uređaj je moguće montirati sa maksimalno čak 9 senzora za plin, 7 elektrokemijskih i 2 NDIR infracrvena senzora. Osnovni uređaj je opremljen s 2 elektrokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje pet dodatnih senzora za plinove : NO, NO2, SO2, H2S, vodik H2, ili amonijak NH3. Također moguća je instalacija i dodatnih 2 infracrvena NDIR senzora za CO2 i/ili CxHy.

NOVO! Od sada je moguće osim infracrvenih senzora za CO2 i CxHy ugraditi IR senzore i za plinske komponente CO, dušik suboksid N2O, refrigerant R23 tj. floroform CHF3 i aceton C2H6CO! Također moguća je ugradnja fotoionizacijskog senzora za određivanje GVE hlapivih organskih spojeva (VOC). Više o svemu pročitajte u Novostima! 

Uređajem je moguće izračunavanje CO2, mjerenje čađnog broja po Bacharachu, mjerenje tlaka i potlaka, qA gubitaka, Eta efikasnosti,  λ Lambde i svih ostalih relevantnih parametara izgaranja.

Svi dijelovi analizatora izgaranja su i dizajnirani za dugi i nesmetan rad.

Koristeći opcijski ugrađen sušionik Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja, te jako precizno mjeriti NO2 i SO2.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama.  Proizveden s EN50379 na umu!  

Osnovni uređaj je opremljen s 2 elekrtokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje dva dodatna senzora: NO, SO2, NO2, H2S, H2, Cl2. Također moguća je instalacija i dodatnih 2 infracrvena NDIR senzora za CO2 i CxHy.

Uređajem je moguće izračunavanje CO2, mjerenje čađnog broja po Bacharachu, mjerenje tlaka i potlaka, qA gubitaka, Eta efikasnosti,  λ Lambde i svih ostalih relevantnih parametara izgaranja.

Svi dijelovi analizatora izgaranja su i dizajnirani za dugi i nesmetan rad.

Koristeći opcijski ugrađen Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama.  Proizveden s EN50379 na umu!

GA-21Bio plus

 

 

 

Analizator plina GA-21Bio plus je namijenjen prvenstveno za tehničko osoblje koje mjeri koncentracije plinova proizvedenih pri spaljivanju otpada, te pri mjerenju stakleničkih plinova pri izlasku u atmosferu generiranih tokom procesa izgaranja i emisije. To je sve sada moguće s jednim instrumentom zahvaljujući korištenju najsuvremenije tehnologije. Kao i svi ostali instrumenti  GA-21Bio plus je proizveden za dugi vijek rada.

Osnovni uređaj je opremljen s 2 elekrtokemijska senzora za O2 i CO, uz mogućnost ugradnje do 7 dodatnih senzora kao što je slučaj sa GA-21plus.

Koristeći opcijski ugrađen Peltier Mini Dryer moguće je provoditi najdugotrajnija mjerenja.

Tri analogna ulaza na uređaju omogućuju istovremeno mjerenje napona ili strujnog signala i temperature. Navedeno ga čini idealnim za mjerenja u toplanama. Proizveden s EN50379 na umu! 

GA-40Tplus

  

 

Analizator plina GA-40Tplus nastao je kao nadogradnja uređaja GA-40plus te može analizirati do 9 plinskih komponenti.  Osnovni instrument dolazi s 3 metra integriranim grijanim crijevom i ugrađenim Peltier sušionikom,  te sadrži 3 elektrokemijska senzora za izravno mjerenje O2, CO, NO uz opciju ugradnje do 4 elektrokemijska senzora između plinova NO, NO2, SO2, H2S, H2, Cl2, HCN te eventualna dva IR senzora za CO2 i CxHy (CH4). EN50379 standard uzet u razmatranje u izradi ovog analizatora plina.

Svi dijelovi analizator plina su dizajnirani za dugi i nesmetan rad.  6 analognih izlaza za napon / strujni signal i temperaturu,  plus 2 dodatna analogna izlaza daje instrumentu nečuvenu fleksibilnost. Zajedno uz uređajem dolazi i pouzdan softver za rad s računalom, čitanje i obradu rezultata.

 

GA-60

  

 

GA-60 analizator je standardno opremljen sa 5 senzora,  elektrokemijskim za O2, CO, NO, NO2 i SO2. S opcijom istalacije dodatnog šestog elektrokemijskog senzora za mjerenje jednog od plinova (H2S, H2, Cl2, HCN).

Također moguća je i ugradnja tri infracrvenog senzora, za dinitrogen-oksid (N2O), ugljični dioksida (CO2) i metan (CH4). Dakle analizator mjeri do čak 10 plinskih komponenti!

Modularna gradnja omogućuje da uređaj bude konstruiran prema gotovo svakom zahtjevu kupca. Instrument također ima razne analogne ulaze i izlaza, te omogućuje jednostavan prijenos podataka i izradu mjerne dokumentacije.  Kostruran u skladu s  EN50379.

 

PHOTON IR analizator

  

 

 

Photon je najnoviji prijenosni analizator plina firme Madur, koji koristi prvenstveno infracrvene NDIR senzore. Također može biti opremljen i elektrokemijskim senzorima za druge plinove.  Modularna građa ovog infracrvenog analizatora omogućava konfiguriraciju koja odgovara gotovo svakoj želji korisnika. Obzirom da je opremljen s niz ulaza i izlaza, jamči siguran prijenos i pohranu mjernih rezulata te dokumentacije. Može se  koristiti i za niz kontrolnih funkcija.

Konstruiran je na bazi učinkovitog PC/104 računala i opremljen je touch-screen VGA  zaslonom osjetljivim na dodir. Radi pod Windows CE 5.0 operativnim sustavom koji omogućava spajanje USB uređaja, tipkovnice, miša i printera.

Mjerenje koncentracije plinova:

Maksimalno njih 6 pomoću NDIR tehnologije: CO, CO2, CH4, NO, SO2, NO2, N2O. Molimo kontaktirati za informacije o drugim plinovima.

O2 koncentracije pomoću elektrokemijskog senzora

Mogućnost mjerenja O2 koncentracije po paramgnetic metodi.

Mogućnost mjerenja toksičnih plinova putem elektrokemijskih senzora:  H2S, H2... Molimo kontaktirati za informacije o drugim plinovima.

 

Referenta Lista

Rezervni dijelovi za servis

Nedavne fotografije

Download centar